background Egbert Arrow down
 
     
 
 
     
 
  Decor.EGD  
 
 
     
     
 

Egbert egdDecors en decoraties voor feestjes

Muurschildering of Live-painting

 

Ik maak niet alleen schilderijen die geïnspireerd zijn op street art en pop art, maar ik maak ook decors, decoraties, muurschilderingen of live-painting. Deze kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Inmiddels heb ik een decor voor een tv-studio en een aantal decoraties voor feestjes van o.a. het Burgerweeshuis in Deventer verzorgd. Daarnaast al een op een tal van festivals live-painting verzorgd. En voor verschillende bedrijven en particulieren muurschilderingen gemaakt.

Heb je interesse in een decor of een decoratie? Neem dan contact met mij op.

  

 
     

  Social Clubbers 3.0  
   
     
     
 

Burgerweeshuis Party Decoratie

 

Social Clubbers 3.0 is een muziekavond in het Burgerweeshuis die gefocust is op social media, zoals Twitter en Facebook. Voor dit feest heb ik een partydecoratie gemaakt met een aantal oprichters van social media en de ontwikkelaars van smartphones. Deze hingen naast een analoge Facebook wall met 'vind ik leuk'-stickers, een interactieve Twitter/Facebook wall en een iPad game wall.

 

Oprichters:

Apple, Steve Jobs | Facebook, Mark Zuckerberg | Twitter, Biz Stone | YouTube, Steve Chan | Google, Sergey Brin & Larry Page | Blackberry, Mike Lazaridis 

QRcode link: #Oprichters.EGD

twitter.com/SocialClubbers

 
     

  Burger Heroes  
 
 
     
     
 

Voor Poppodium Het Burgerweeshuis in Deventer heb ik een Superhelden Decor gemaakt van 4 panelen van 122 bij 122 cm groot. Dit was voor een themafeest wat zei gaven genaamd "Burgers Superhelden!"

Op deze decoratie staan afbeeldingen van Captain America, The Flash, Spiderman en Superman.

Ik heb er een extra comic look aangegeven door de exploderende achtergrond en natuurlijk de "Bam"en andere tekst wolkjes. Tevens is het decor als een soort plaatje uit een stip afgekaderd.

Bekijk hier een Instavideo van het sjabloon van Spiderman.

Bekijk de foto's op in mijn portfolio.EGD op Flickr.

 
     

  Have a nice day Festival Live Painting  
 
 
     
     
 

Have_a_nice_day_festiva logo

Have a nice day Festival // Live Painting

Speciaal voor Have A Nice Day festival kwam een groep kunstenaars bij elkaar als "DVNTR Collectief". Allen hebben ze hun eigen stijl maar ze delen de liefde voor kunst.

Met zwarte markers en verf hebben JimkiCorkvilleSgt. FriendlyEgbert.EGD en Kristjan Schwarz gedurende de dag op Have A Nice Day een metersgrote schildering gemaakt met het festival als thema. Live action painting on the spot!

Video 
Foto's 

 
     

  BurgerDecor.EGD  
   
     
     
 

Burgerweeshuis Party Decoratie

 

Voor de zaal van het Burgerweeshuis heb ik in 2010 een decor gemaakt. Het gaat om meer dan achttien panelen van 122 x 122 cm. Het basisidee van dit decor is muziek, vandaar dat de speakers op elk paneel terugkomen. Tevens komen een aantal van de portretten die ik gemaakt heb, terug in het decor. Het decor word nu regelmatig gebruikt tijdens dansavonden.

 

Met onder andere:

Het gebouw | Bob Dylan | Big L | Herman Brood | Woody Allen | Angie Stone | Johnny Cash | Skyline Deventer | Speakers

 

www.burgerweeshuis.nl

 
     

  DRTV Actua  
   
     
     
 

Deventer RTV Decor Actua

 

Voor het tv-programma 'Actua' heb ik een decor gemaakt dat uit tien panelen bestaat. Op elk paneel zijn verschillende elementen van Deventer verwerkt. Bekijk hier een aflevering waarin het decor te zien is en bekijk hier de making off van het decor op YouTube. (versie 2.0. is in progress) 

 

Skyline Deventer | Spoorbrug | Wilhelminabrug | Waag | Bergkerk | Deventer Watertoren | Boekenmarkt/Dickensfestijn/Deventer Op Stelten | Leeuwenbrug | Bolwerksmolen |

Deventer sporten

 

www.deventerrtv.nl

 
     

  J Dilla Decor  
 
 
     
     
 

J Dilla Decor #RaiseItUp

 

Voor de party '#RaiseItUp', een tribute night voor J Dilla op 10 februari 2012, heb ik een Dilla-decor gemaakt. Deze avond spinde DJ Turne Dilla-beats in Podium Willie in Deventer. De avond werd gehost door Louis Bordeaux.

 

Het decor bestond uit een dj booth, een mega 'RAISE IT UP!'-banner en tevens was er in samenwerking met Wantigga en Deleone een kleine J Dilla-expo waar Dilla-vinyl, cd's, artwork en Schilderijen.EGD werden geëxposeerd.

 

Bekijk hier de video voor een sfeerimpressie

www.podiumwillie.org

 
     

  Madfest HuiskamerDecor  
 
 
     
     
 

Madfest DeventerMadfest HuiskamerDecor.EGD 2012

27 Oktober 2012 was Klaus Voormann te gast tijdens MAD Fest in Burgerweeshuis Deventer. Hiervoor heeftEgbert.EGD een Huiskamer Decor gemaakt. Om een intieme setting te creëren. Deze video geeft daar een kleine impressie van.

Klaus Voormann is een  gast waar je natuurlijk alleen maar van kunt dromen, Hij is in één persoon alles wat MAD Fest is, waar MAD Fest voor staat. Aan Leo Blokhuis de eer om hem on-stage te interviewen over zijn werk als ontwerper en muzikant.

Klaus Voormann ontmoette de Beatles tijdens hun bijzondere avontuur in Hamburg. De ontwerpen van de platenhoezen van ‘Revolver’ en ‘The Beatles Anthology’ zijn van zijn hand. Net als tal van andere platenhoezen. Als bassist speelde hij bij het legendarische Concert for Bangladesh, bij Manfred Mann, John Lennon – bijvoorbeeld op ‘Imagine’ – de Plastic Ono Band, Carly Simon en Harry Nilsson. Inmiddels 74 jaar oud, maar tot de dag van vandaag nog steeds actief is als illustrator.

Meer info over Klaus Voormann en MAD fest op http://www.madfest.nl