background Egbert Arrow down
 
     
 
 
     
 
  Overig.EGD  
 
 
     
     
 

Ik pak graag dingen aan die ik leuk vind om te doen. Inmiddels heb ik een aantal dingen gedaan waar ik best trots op ben. Deze vind je hieronder. 

 

- Zwangerschapsschilderij


- Dears

 

- Raamdecoratie


- Muurschilderingen


- 'Pimpen' of customizen

 

-  Presentaties


 
     

  Zwanger.EGD  
   
     
     
 

Zwangerschapsschilderij.EGD 

Ben je op zoek naar een mooie en persoonlijke manier om jouw zwangerschap te vereeuwigen? Ik bied een mooie mogelijkheid aan: aan de hand van een foto kan ik een staand portret verzorgen op het moment dat je zwanger was, en/of samen met jouw pasgeboren baby. Je kunt zelf de kleuren en de stijl aangeven. Ik maak eerst een digitale schets, zodat je weet hoe het schilderij er ongeveer uit komt te zien.

 

De digitale schets is ook een erg leuk idee voor het ontwerp van een geboortekaartje en het schilderij is erg bijzonder als kraamcadeau. Ik bied cadeaubonnen aan voor zwangerschapsschilderijen, zodat de ontvanger van het cadeau zelf de gewenste kleuren uit kan kiezen. (zie hier een filmpje van een zwangerschapsschilderij / geboortekaartje)

 


Mocht je andere ideeën hebben, dan kunnen we die uiteraard bespreken. Neem gerust contact met mij op. 

 


N.B. Ik ben geen bodypainter en ik beschilder dan ook geen buiken, maar alleen doeken.

 
     

  Muurschilderingen  
   
     
     
 

Muurschilderingen.EGD

In de loop der jaren heb ik redelijk wat muurschilderingen gemaakt en graffiti's gezet. Ik vind dat erg leuk om te doen en vooral de samenwerking met andere kunstenaars spreekt mij hierbij aan. Gezamenlijk iets moois creëren is dan ook de doelstelling. De laatste jaren probeer ik me minder te richten op de graffitistijl en meer op de street art-stijl. 

 

Voorbeelden:

- Muur schildering in 2013: Have a Nice Day Festival, live painting  (bekijk video.EGD)

- Muurschildering in 2013 : De Hip Schutting Brink 21. Tijdelijke schutting opgevrolijkt. (bekijk video.EGD)

- Muurschildering in 2011: 'Dears in het bos', een vrijwillige opdracht voor speeltuin de Zandweerd in Deventer die ik samen met kunstenaars Baski en Frank heb uitgevoerd (bekijk video.EGD)

- Kinderkamer muurschildering Deventer 'Bird' (bekijk video.EGD) Deel 2: Giraffe.EGD: (bekijk video.EGD)

- Graffiti wall in 2002 rondom de Waag in Deventer 

- Graffiti wall legale muur in 2003 in Apeldoorn 

 
     

  Dears.EGD  
 
 
     
     
 

Dears.EGD

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Dears! Dears zijn mijn zelf bedachte figuurtjes die op verschillende werken opduiken. Dears is een combinatie van de woorden 'dear' (lief) en 'bears' (beertjes).

 

Dit idee is ontstaan toen ik voor de expositie 'City of Dreams' twee paar Vans mocht beschilderen. Hiervoor heb ik toen de eerste Dears ontworpen. In het winkeltje naast de expositie verkochten verschillende kunstenaars een aantal producten. Hiervoor heb ik de eerste tien schilderijtjes met Dears gemaakt. Inmiddels heb ik zo'n 50 verschillende Dears ontworpen en heb ik zo'n 50 Dears-schilderijen verkocht. Ze zijn een tijdje te koop geweest bij Miniboefjes en zijn te koop tijdens evenementen en exposities waar ik te vinden ben. De kleine schilderijtjes kosten €19,50 per stuk. Ik maak de schilderijtjes ook in opdracht, met jouw favoriete Dear en kleuren die naar jouw wens zijn. Een leuk cadeautje voor aan de muur van bijvoorbeeld een kinderkamer! Neem contact met mij op voor meer informatie.

 

Zie ook www.dears.nl.

 
     

  Raamdecoraties  
 
 
     
     
 

Raamdecoraties.EGD

Ter promotie van een aantal exposities in Filmhuis De Keizer in Deventer heb ik alleen en samen met kunstenaars Wiljo Rouwenhorst en CorkVille een raamdecoratie gemaakt op een raam van ongeveer vijf m2. (bekijk video)

 

Een raamdecoratie kan ook worden ingezet als reclame-uiting op grote winkelruiten of als tijdelijke promotie op het raam van een nieuwe locatie van bijvoorbeeld een kantoor. 

Heb je interesse in een raamdecoratie? Neem dan contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Bekijk hier een making off-video van een raamdecoraties.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op.

 
     

  'Pimpen' of customizen  
   
     
     
 

Customizen.EGD

Regelmatig wordt mij gevraagd of ik bijvoorbeeld schoenen, tassen, petten of fietsen wil 'pimpen'. Er wordt dan customizen bedoeld: het product beschilderen, opvrolijken of in een nieuw jasje steken. Natuurlijk kan dat! Zo heb ik voor een opdracht voor de 'Grasweek' in Zwolle (introdagen) een workshop fietsen pimpen gegeven. Tijdens deze introweek konden studenten hun fiets een nieuwe look geven. Bekijk hier het filmpje. Vooraf heb ik zelf de fiets van Janneke een nieuw uiterlijk gegeven met Dears. Bekijk hier de time lap!

 

Wil je ook iets laten pimpen of customizen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Meubels beschilderen

Natuurlijk kan ik ook meubels zoals kasten, stoelen of tafels beschilderen in mijn stijl. Zo krijgt een meubelstuk weer een hele nieuwe dimensie in je woonkamer of slaapkamer!

 

Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden die ik door de jaren heen heb gemaakt.

 

Wil je ook een meubel laten pimpen of customizen? Neem dan gerust contact met mij op.

 
     

  Presentaties  
 
 
     
     
 

Presentaties en exposities 


Je kunt mij regelmatig vinden op evenementen waar ik live aan het werk ben, waar ik een aantal schilderijen tentoonstel en waar je met mij in gesprek kunt gaan over mijn werk. Daarnaast verzorg ik ook exposities op locaties zoals galerieën, restaurants, cafés en bedrijven. 

 

Tevens kan ik een interactieve presentatie geven over mijn werk en de geschiedenis van graffiti en street art, bijvoorbeeld op scholen. 

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op.