background Egbert Arrow down
 
     
 
 
     
 
  Werk in opdracht  
   
     
     
 

Portret in opdracht

Aan de hand van een digitale foto kan ik een portret maken van bijvoorbeeld een familielid, artiest, huisdier, stad, sportman of stripheld. Kortom, jouw inspiratiebron. Ik werk met veel verschillende materialen, zoals nagellak en graffiti. Ook is het mogelijk persoonlijke items in het kunstwerk te verwerken en kun je zelf de gewenste kleuren aangeven.

>> Bekijk de info video!


Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte, zodat we kunnen bespreken wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn.

>>> Geef een "Schilderij in Opdracht of portret" nu ook kado met de Handgemaakte CadeauBon.EGD. Een handgemaakt schilderij wat je leuk verpakt kan overhandigen aan de gene die je een kado wil geven! Neem contact op voor meer info

Lees de Werkwijze voor een opdracht.EGD:

1. Foto's aanleveren: 
Julie leveren een aantal goede digitale foto's van de gene die op het portret moeten komen. (het liefst alleen het gezicht, en spontane foto's) Als er meerdere mensen op het portret moeten komen hoeven die niet bij elkaar op 1 foto te staan. Mag wel maar liever niet. Niet elke foto is even geschikt voor mijn stijl, dus ik ontvang per persoon graag ongeveer een 3-tal foto's

2. Jullie geven daarnaast input zoals: 
- welke formaat doek, (denk hierbij aan de plek waar hij moet komen te hangen)
- welke kleuren wil je dat ik gebruik, eventueel een foto van jullie interieur
- welke schilderijen van mij vind je mooi, en kan ik als inspiratie voor jullie schilderij gebruiken. (zie al mijn werk op: http://www.flickr.com/photos/egbert_egd/sets/)
- wil je nog persoonlijk zaken verwerkt zien in het doek 
- moet er tekst op? (naam bijvoorbeeld) 

3. Ik maak een digitale schets 
Ik gebruik de foto's om een schets te maken, om jullie een idee te geven hoe het er ongeveer uit komt te zien. Niet precies dus, het is een schets. op het doek moet het straks gaan gebeuren natuurlijk. Dit is om jullie te laten zien wat ik in gedachten heb voor jullie schilderij.

4. Offerte + Digitale-schets
Ik stuur jullie de digitale-schets met een offerte wat die schets zou kosten. Hier kunnen jullie feedback opgeven. Bijvoorbeeld zijn de kleuren goed e.d. Eventueel pas ik de schets nog iets aan, aan de hand van jullie feedback.

5. Aan de slag.
Als jullie een akkoord geven via de mail op de digitale-schets en offerte, ga ik aan de slag met het schilderij. Als het schilderij klaar is krijgen jullie een berichtje van mij, en kan je het schilderij komen bekijken. Helemaal blij met het schilderij? Jullie betalen de afgesproken prijs, en kunnen het schilderij gelijk meenemen naar huis.

Je Budget:
Qua prijzen kan je het zo duur maken als je zelf wil. Dit hangt helemaal af van wat je precies wil (en je budget is). Misschien goed om dit in een persoonlijk gesprek te bespreken. Hoe snel dat proces gaat verschild heel erg per opdracht. Soms is het binnen een week geregeld, soms gaan er maanden overheen. Dit is een samen spel tussen ons twee. Een deadline werk vaak wel goed. Ik garandeer dan niks, maar doe wel mijn best die deadline te halen.

Als je dit goed in de oren klinkt maak ik met alle plezier een vrijblijvende digitale schets met een passende offerte. Dan heb ik wel de input van punt 1 & 2  van je nodig.

 

 


Info animatie // Opdracht Schilderij // Egbert.EGD from Egbert.EGD on Vimeo.

 
     

  Vrijwerk.EGD  
   
     
     
 

Schilderij.EGD

 

Ik maak jaarlijks meerdere vrije werken die te koop zijn. Deze worden ook regelmatig getoond tijdens diverse exposities, tentoonstellingen en ze hangen in diverse bedrijven in Deventer en omstreken.


Je kunt deze werken kopen via Shop.EGD of je kunt contact met mij opnemen.

  

Bekijk hier mijn portfolio
Verkoop van vrijwerk in Shop.EGD

 
     

  Reproductie  
 
 
     
     
 

Reproductie van werk

Van een select aantal werken is het mogelijk een reproductie te maken met andere kleuren of een andere achtergrond. Deze reproductie kan naar jouw eigen wens en smaak worden aangepast.

 

Heb je een schilderij gezien in mijn portfolio waarin je geïnteresseerd bent? Neem gerust contact met mij op over mogelijkheden van een reproductie van dit schilderij.


 
     

  Logo Schilderij.EGD  
   
     
     
 

Logo schilderij / Muurschildering

Leuk idee voor een afscheidskado of voor in je eigen zaak of bedrijf. Een schilderij of muurschildering van je eigen logo, of van een inspirator, of uw kernwaarden van uw bedrijf?

 

Neem hier eens een kijkje in deze foto set wat er allemaal mogelijk is.

 

Je kan natuurlijk ook met je team komen en zelf je logo verwerken in je eigen schilderij! Kijk bij Workshop.EGD voor meer info hierover. 

 

 
     

  Zwanger.EGD  
 
 
     
     
 

Zwangerschapsschilderij.EGD 

Ben je op zoek naar een mooie en persoonlijke manier om jouw zwangerschap te vereeuwigen? Ik bied een mooie mogelijkheid aan: aan de hand van een foto kan ik een staand portret verzorgen op het moment dat je zwanger was, en/of samen met jouw pasgeboren baby. Je kunt zelf de kleuren en de stijl aangeven. Ik maak eerst een digitale schets, zodat je weet hoe het schilderij er ongeveer uit komt te zien.

Bekijk hier een aantal voorbeelden 

De digitale schets is ook een erg leuk idee voor het ontwerp van een geboortekaartje en het schilderij is erg bijzonder als kraamcadeau. Ik bied cadeaubonnen aan voor zwangerschapsschilderijen, zodat de ontvanger van het cadeau zelf de gewenste kleuren uit kan kiezen. (zie hier een filmpje van een zwangerschapsschilderij / geboortekaartje)

 


Mocht je andere ideeën hebben, dan kunnen we die uiteraard bespreken. Neem gerust contact met mij op. 

 

 

N.B. Ik ben geen bodypainter en ik beschilder dan ook geen buiken, maar alleen doeken.