background Egbert Arrow down
 
     
 
 
     
 
     
 

NIEUW.EGD

Hierbonder een aantal nieuwe dingen die ik sinds kort aanbied

 

1. Maandelijks Open Workshop.EGD voor 1-lingen
2. Handgemaakte Kadobon.EGD
3. EtalageBieden.EGD Om de 2 weken een schilderij waar je op kan bieden.
4. Schilderij.EGD in opdracht hoe werkt dat?

 

 
 ___________________________________________

 

Idee 1:
OPEN Workshop.EGD voor 1-lingen.

open workshop deventerLijkt het je leuk om een keer een stencil Art / graffiti workshop.EGD te volgen, maar kom je maar niet aan een groepje van minimaal 6 personen. Je kan nu maandelijks* mee doen met de OPEN WORKSHOP.EGD voor 1-lingen.
Het is dezelfde workshop als ik geef tijdens bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Alleen nu hoef je niet voor minimaal 6 personen te betalen. Je betaald gewoon voor jezelf en kiest je eigen formaat schilderdoek.

 

Deze OPENworkshop voor volwassenen (en eventueel kinderen) bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. De deelnemers maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen zij zelf een doek in je eigen gekozen formaat beschilderen (Bekijk video's van workshops in Deventer om een goed beeld te krijgen)

 

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en ranja en wat lekkers.
€ 35,- per volwassene, exclusief schilderdoek
€ 15,- per kind, exclusief schilderdoek

Voorbeeld extra kosten voor schilderdoek:
een schilderdoek van 30 x 30 cm: € 5,- per stuk. (Dit formaat word aanbevolen) 
een schilderdoek van 60 x 80 cm: ongeveer € 10,- per stuk.
Vraag hier de prijzen van grote doeken en andere mogelijkheden op.
 
De workshop duurt ongeveer 2 uur. 

Planning OPEN workshop:*

 

Er zullen meer data volgen, via facebook of de mail kan ik je op de hoogte houden van de data. Ik zal verschillende dagen en tijden aanhouden om een zo divers mogelijk aanbod data aan te bieden. 


Paar reacties na 1ste OPENworkshop.EGD:


"Dit meesterwerk maakte ik gister bij de #OpenWorkshop van @egbertegd. Ik vond het vet!! #bedankt!! http://instagram.com/p/kpPG1trgLz/# "- Didi (winnaar deel actie)


 "Wat een leuke workshop! Snel en praktisch, weinig poeha. Egbert helpt je goed maar laat je ook lekker je gang gaan! Ik heb de workshop samen met mijn elf jarige dochter gedaan. We hadden echt een superleuke avond. En allebei blij met ons kunstwerk!" - Marij + Dochter

 

Interesse in deze OPEN-workshop, neem zo snel mogelijk contact met mij op om je als geïnteresseerde in te schrijven. Of blijf op de hoogte van nieuwe data via bij voorbeeld socialmedia (facebook, twitter e.d.), maar nog beter via de mail.


*de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Alle tijden en datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de leerlingen aantal ten goede komt. Aan deze gegevens zijn geen rechte verbonden.

 ___________________________________________

Idee 2:
Handgemaakte Kadobon.EGD.

Opzoek naar een leuke en creative kado voor je ouders, collega, vriend of vriendin? Waarbij ze zelf kunnen bepalen wat ze ermee willen gaan doen. Bijvoorbeeld zelf een schilderij maken in een stencil art / graffiti workshop.EGD. Of een schilderij / Portret in als opdracht bij Egbert.EGD neerleggen. Of misschien heb je zelf wel een ander gaaf idee!

 

Daarvoor kan ik een handgemaakte Kadobon.EGD op canvas verzorgen. Je kan eventueel zelf aangeven welke kleuren en style bij die gene past. En wat er achterop moet komen te staan.

 

Het schilderij/ kadobon geef je leuk verpakt kado, zo sta je niet met legen handen of een stukjepapier op het feestje, maar geef je echt iets. En daarna handelen we het verder samen af.

 

Vind je het een leuk idee? Mail of bel me voor meer details.

 ___________________________________________ 

Idee 3:

#EtalageBieden.EGD

Een nieuw jaar, nieuwe tijden en ideeën, tijd om een beetje op te ruimen, en wat van mijn werk in de Etalage te zetten waar je vrij op mag bieden wat jij er graag voor wil betalen. Stuur mij in een prive bericht een bod voor dat schilderij, Wees niet bang, stuur wat jij er voor overhebt, geen bod gedaan, is een gemiste kans op een Schilderij.EGD, en dat is pas EGD balen! Je hoort zo snel mogelijk of jou bod het winnende bod is, en je het schilderij kan komen kopen voor jou bod...

 

Vanaf 2014 zal ik om de week een ander Schilderij.EGD in de "Online" Etalage zetten. Dus op mijn Website, Facebook-pagina, Twitter, Linked In, Pinterest en natuurlijk Instagram.

 

Om nou niet alleen maar de zelfde mensen te bereiken, die ik altijd al bereik, vraag ik jullie mij een handje te helpen door het bericht ook te delen met jou vrienden of een specifiek iemand van wie je denk dat hij dit een gaaf schilderij vind. Als blijk van waardering zal ik om de elke maand een kadobon t.w.v. 35,- voor een OPENworkshop.EGD verloten onder de alle delers! En de winnaar bekend maken via die social-media kanalen.

 

Collega kunstenaar Simon heeft dit vorig jaar een maand lang, dagelijks gedaan, en dat was een succes. Hij bracht mij hiermee dus op dit idee, in goed overleg met hem heb ik besloten dit, dit jaar ook op mijn manier in te gaan zetten.

 

Daar gaan we voor het eerst #EtalageBieden.EGD in 2014: 

"Rocky.EGD 6-1-2008 60x80" VERKOCHT!

 EtalageBieden.EGD

#EtalageBieden.EGD NR 2. : 

Humphrey Bogart 2009 60x80cm

etalage bieden Egbert EGD

#EtalageBieden.EGD NR 3. :

RobertDeNiro.EGD •2008• 60x80cm • 


etalage bieden Egbert EGD

#EtalageBieden.EGD NR 4. :  VERKOCHT

DarthVader.EGD • 120x100cm • 2011• Let op: doek is een beetje krom, doe een mooi bod en hij is voor jou! e.scheffer@egbertegd.nl 

Darth Vader Etalage bieden 4

 #EtalageBieden.EGD nr.5 SuzannePleshetteRed.EGD | 115x75cm | 2009 | doe een mooi bod en hij is voor jou! e.scheffer@egbertegd.nl

#EtalageBieden.EGD nr.6 ArethaFranklin.EGD | 70x90cm | 2007 | doe een mooi bod en hij is voor jou! e.scheffer@egbertegd.nl

etalage bieden Egbert EGD

  ___________________________________________


En nog een idee dat ik aan het uitwerken ben:

Schilderij.EGD in opdracht hoe werkt dat?

 

Hieronder lees je mijn werkwijze en hoe een Portret.EGD tot stand komt. 

 

Werkwijze Portret.EGD

1. Het aanleveren van de foto's 

Je levert een aantal goede digitale foto's aan van degene die op het portret moeten komen (het liefst alleen het gezicht, en spontane foto's). Als er meerdere mensen op het portret moeten komen, hoeven die niet bij elkaar op 1 foto te staan. Dat mag wel, maar liever niet. Niet elke foto is even geschikt voor mijn stijl, dus ik ontvang per persoon graag ongeveer een 3-tal foto's.

 

2. Jouw input. Hierbij kun je denken aan: 

- De formaat van het doek (denk hierbij aan de plek waar hij moet komen te hangen)

- De kleuren (eventueel een foto van jullie interieur) 

- De schilderijen van mij die je mooi vindt; die kan ik als inspiratie voor het schilderij gebruiken (zie al mijn werk op: http://www.flickr.com/photos/egbert_egd/sets/)

- Persoonlijke zaken die terug moeten komen op het doek 

- Een eventuele tekst, zoals een naam

 

3. De digitale schets 

Ik gebruik de foto's en je input om een schets te maken, zodat je een idee krijgt van hoe het schilderij er ongeveer uit komt te zien. Niet precies dus, het is een schets. Op het doek moet het straks gaan gebeuren. Dit is om te laten zien wat ik in gedachten heb voor het schilderij. 

 

4. Offerte + Digitale schets

Ik stuur je de digitale schets met een offerte van de kosten van het schilderij. Vervolgens kun je feedback geven op het schilderij (de kleuren e.d.). Eventueel pas ik de schets nog iets aan, aan de hand van je feedback. 

 

5. Aan de slag

Als je via de mail akkoord geeft op de digitale schets en de offerte, ga ik aan de slag met het schilderij. Als het schilderij klaar is, krijg je een berichtje van mij en kun je het schilderij komen bekijken in mijn atelier in Deventer. Ben je er helemaal blij mee? Dan rekenen we af en kun je het schilderij gelijk mee naar huis nemen.

 

Als je dit goed in de oren klinkt, maak ik met alle plezier een vrijblijvende digitale schets met een passende offerte. Dan heb ik wel de input van punt 1 & 2 van je nodig.